EN

Despre noi

Private Mansion

Despre noi

Suntem o echipa de oameni care iubesc viata si tot ceea ce aduce ea. Proiectul Private Mansion a fost construit ca un refugiu pentru noi si prietenii nostri, insa dimensiunile sale il fac perfect pentru toti cei asemenea noua. Daca ar fi sa amintim cateva lucruri care recomanda spatiul nostru, urmatoarele sunt cele mai potrivite:

  • Este un loc cu dimensiuni generoase si frumos amenajat. Suprafata construita are 500 mp si poate sa adune laolalta sute de oameni, fara niciun fel de probleme. Suprafata exterioara este si ea deosebita, ingloband o terasa cu beach bar, baldachine, leagane, sezlonguri si evident, piscina exterioara.
  • Este un spatiu dotat pentru petreceri si relaxare. Cei care doresc petreceri au sonorizare profesionala de 5000 W si pupitru de DJ. Cei care doresc relaxare au sauna, piscina si o zona in care se pot intinde dupa ore intregi de dans si savurat bauturi alcoolice.
  • Este un loc deschis oricand. Ziua, noapte, vara, iarna, Private Mansion are portile deschise, atata vreme cat nu exista alti iubitori de petreceri care au inchiriat-o.
  • Este o zona linistita, insa in proximitatea unor obiective importante. Se afla la doar 4 minute de aeroportul Henri Coanda si cateva minute de condus de Bucuresti.

Servicii

Petreceri

Daca organizarea unei petreceri ti se pare o misiune dificila, inseamna ca nu ai fost inca la Private Mansion. Aici totul pare atat de simplu, in conditiile in care fiecare invitat isi da frau liber poftei de distractie. Pentru petrecerea perfecta nu trebuie sa faci altceva decat sa iti aduci toti prietenii la noi.

Evenimente

Ai un eveniment important de organizat? Avem spatiu suficient si o multime de idei pe care ti le putem impartasi. Putem organiza petreceri ale burlacilor, evenimente corporate, team buildinguri, zile de nastere si chiar si evenimente de gala, intr-un spirit mai relaxat, asa cum suntem si noi.

Închiriere locație

Private Mansion este locul perfect pentru tine, asadar, daca il vrei pentru mai multe zile, il poti inchiria. Iti lasam libertatea sa faci ceea ce iti doresti, indiferent ca vrei sa bei si sa petreici de unul singur pana dimineata, sau sa iti aduci toti prietenii pentru a impartasi momente frumoase cu ei.