EN

Regulile unei petreceri a burlacilor cât se poate de reușite


Viata de burlac este una dintre cele mai frumoase parti ale intregii aventuri pe Pamant, insa la fel ca orice alta aventura, trebuie sa se incheie. Aproape fiecare barbat se vede la un moment dat in fata altarului, alaturi de femeia pe care o iubeste, insa pana sa spuna da, trebuie sa treaca printr-o ultima petrecere de pomina: Petrecerea Burlacilor.

Organizata de cavalerul de onoare si de cei mai buni prieteni, petrecerea burlacilor poate sa fie extrem de reusita, sau din contra, poate sa fie un esec total.

Daca trebuie sa organizezi o astfel de petrecere si iti doresti ca totul sa fie perfect, iata de ce trebuie sa tii cont:

1) Preferintele mirelui. Cu siguranta, el este cel care trebuie sa se simta cel mai bine, asadar, trebuie sa se tina cont de ceea ce prefera. Poate sa fie o seara cu multa bautura, poate sa fie un club de noapte sau aventura pana la epuizare.

2) Locul de retragere. O petrecere perfecta trebuie sa tina cel putin 2 zile, iar noaptea trebuie petrecuta in locul perfect. Acest loc perfect poate sa fie o casa cu piscina, baldachine si toate dotarile necesare pentru inca o tura de distractie, dupa dansul din club si toate celelalte nebunii din timpul zilei.

3) Invitati. Cei invitati trebuie sa fie persoane apropiate mirelui. Este bine sa nu se mizeze pe un numar foarte mare de invitati, insa nici pe doar doi prieteni, deoarece intreaga zi se poate transforma intr-una destul de plictisitoare.

4) Ziua aleasa. Trebuie sa se evite noaptea dinaintea nuntii, deoarece s-ar putea sa existe anumite stari neplacute in timpul nuntii. Cel mai bine este sa se aleaga un weekend cu una sau doua saptamani inainte de casatorie.

5) Programul. De cele mai multe ori, programul nu este unul 100% strict. Totusi, este bine sa se stie care este planul pentru ziua de petrecere, in asa fel incat sa nu existe timp de repaus.