EN

Petreceri private

Petrecerile private sunt instrumentele excelente prin care se pot suda legaturi intre prieteni, membri ai familiei sau parteneri de afaceri. Exista cateva elemente care pot contura succesul la o astfel de petrecere, iar la Private Mansion ne asiguram ca le ai pe toate. Cei care doresc sa organizeze o petrecere privata, fie ca este pentru o seara sau pentru trei zile si trei nopti, ca in povesti, se pot bucura de toate conditiile:

  • Sunet excelent. Sonorizarea este ideala pentru petreceri la care participa zeci sau sute de persoane. Sistemul puternic, de 5000 W, asigura putere si claritate.
  • Zone de relaxare bine gandite. De la piscina pana la separeurile pentru relaxare, sauna sau baldachinele si sezlongurile din exterior, toate sunt gandite in asa fel incat sa deserveasca cele mai tari petreceri.
  • Spatii pentru dans. La Private Mansion ai spatii deschise, pentru a putea dansa toata noaptea, indiferent ca este vara sau iarna.

Petrecerile private organizate la noi sunt atractive deoarece sunt ferite de ochii curiosilor si indiferent de cat de galagioase sunt, nu vor deranja niciun vecin.